Now Reading
Gezocht: Leuke vrouw om samen leuke “dingen” mee te ondernemen…

Gezocht: Leuke vrouw om samen leuke “dingen” mee te ondernemen…

Ik klik gauw door. Een hévige onzekerheid bekruipt me … ondernémen? Oh help: bin ich Langweilig?

Maar goed. Vooruit. Ik ben de flauwste niet. Want anno 2014 moet je nét iets meer uit de kast halen voor de liefde. Dat snap ik wel. En je moet er óók wel iets voor over willen hebben. En laten we eerlijk zijn. Gewoon een vrouw zijn is misschien ook wel wat armoeiig. Want een échte vrouw is niet alleen gezellig, lief, zorgzaam, leuk, mooi, onafhankelijk, grappig, sexy, slim, én stoer, maar zéurt ook nergens over, en is een perfecte kruising tussen Jennifer Lopez, Rambo, en Angeline Jolie, die zonder morren door een parcours tijgeren op zondagmiddag, of gracieus (en zingend) een zeilboot door een zee heen loodsen, of daadwerkelijk een helikopter de lucht in krijgen. En er ook weer uitspringen. Zonder zorgen over de boodschappen voor de rest van de week, of de afwas, de nieuwe school van de kinderen, die lekke fietsband, een gecrashte computer, of wanneer ze nog eens tijd heeft om haar benen te harsen of te scheren, haar lange weelderige haren te wassen, of hoe haar cup-maat strak te houden bij al dat gekruip, gehang, gespring en geklim. Met een glimlach om de lippen. Want een échte vrouw doet niet moeilijk. En “one of the guys” als ze is, kan ze overal om lachen. Op charmante wijze, vanzelfsprekend. Dus uiteraard niet bulderend als een bouwvakker (zoals Patty Brard), of met zo’n verdwaalde knor aan het einde (zoals ik). Maar meer gracieus mysterieus kirrend.

Dus nu ik toch ruimschoots de tijd heb in mijn single bestaan, oefen ik alvast wat om moeiteloos in mijn Raft outfit ook nog van een berg ab te kunnen Seilen, of er tegenaan te kunnen klimmen. Of om op zondag met mijn mountainbike in mijn latex catsuit door het bos en de modder te kunnen crossen. Of om bij 50 graden (zonder water) op een kameel de Sahara door te kunnen trekken. En, om daarna in de middag op een terras te zitten in een leuk stadje, en in vloeiend Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, of Chinees, twee Café aux Lait te kunnen bestellen. Zonder make-up. Gewoon lekker puur natuur. Maar mét hakken. Om alvast mijn pijngrens wat op te rekken om niet al te zeikerig over te komen als ik later nog eens middagen lang musea of onbekende stadjes door moet sjokken, en mijn voeten het begeven onder al mijn sex appeal.

Het is allemaal heel simpel eigenlijk. Gewoon blijven oefenen. En af en toe nét even iets meer geven. Ja toch? Ja, kom, je moet er wél iets voor willen doen voor de liefde! En een goede voorbereiding… is het halve werk…

Dus voor de juiste discipline, de juiste verhouding, en de juiste spiermassa heb ik er op zijn laatst nog een personal trainer bij gehaald voor een echt afgepaste training. Zodat mijn eigen biceps niet al te hard groeien, en mijn hamstrings een meer vrouwelijke curve behouden. Want ik moet natuurlijk voldoende getraind zijn om hem met alle gemak bij te kunnen houden (gezellig zo’n maatje). Maar niet té goed worden om hem spontaan in te halen, of er ook úit te zien als zijn beste maat… (of zijn ergste vijand).

Want ik ben bang dat ik dan dat kopje thee op zondag in bed wel kan schudden…

En daar was het míj dan eigenlijk gewoon om te doen….

Shieli 

Ook op zoek naar een partner die bij u past en waarbij u gewoon uzelf kunt blijven? Meld u dan aan op 50plusmatch. Dating voor actieve 50-plussers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top