Now Reading
Geniet dit voorjaar en komende zomer van een spik en span terras!

Geniet dit voorjaar en komende zomer van een spik en span terras!

In februari van dit jaar hebben we vanuit Vijftigplus.nl een oproep gedaan aan onze lezers om te kijken wie er deel wilde nemen aan het testpanel om de MultiBrush te testen. Inmiddels heeft het panel deze multitool kunnen testen en zijn de resultaten bij ons bekend.

12 deelnemers hebben de MultiBrush thuis gekregen om het terras weer klaar te maken voor de mooie dagen in het voorjaar en een heerlijke zomer.

De MultiBrush

Dit multitalent heeft een krachtige elektromotor (230 V, 500 W) en kan zowel gebruikt worden voor de behandeling van stenen en houten oppervlakken, als voor de reiniging van voegen en randen. De MultiBrush bestaat uit een aandrijfunit, waar zeven afzonderlijke modules op aangesloten kunnen worden. Het ombouwen gaat eenvoudig en zonder gereedschap.

Een traploos instelbare toerentalregeling binnen handbereik zorgt voor extra flexibiliteit in het gebruik. Zo maakt u stenen oppervlakken of voegen krachtig schoon, en met hetzelfde apparaat behandelt u een hoogwaardige houten vloer zacht met een beschermende olie.

De resultaten

De deelnemers die de MultiBrush hebben mogen testen zijn enthousiast over een aantal punten. Je kunt het apparaat staand bedienen, het apparaat is milieuvriendelijk en de borstels zijn voor de meeste deelnemers makkelijk te verwisselen. Een aantal deelnemers vond dit wat lastiger, maar het lukte uiteindelijk wel.

Wel geeft het panel aan dat door de veelzijdigheid van het apparaat het belangrijk is om voor het gebruik de handleiding te lezen om zo precies te weten hoe het apparaat gebruikt kan en moet worden.

Veelzijdigheid

Een aantal deelnemers hebben de MultiBrush niet alleen gebruikt voor het reinigen van het terras, maar hebben ook de voegen van hun terras er mee gereinigd. Nog een extra functie waar deze tool zijn hand niet voor omdraait.

See Also
Hoe kunt u uw tuin voorbereiden op de winter?

Naast deze twee opties biedt de MultiBrush nog meer mogelijkheden: Zo kunt u met het juiste opzetstuk ook het gazon verzorgen en de kanten snijden.

Deze tool doet zijn naam eer aan: MultiBrush.

Zelf de MultiBrush aanschaffen?

Moet uw tuin ook nog onder handen worden genomen? Wilt u zelf graag ook ervaren wat de MultiBrush in uw tuin kan doen? U kunt het apparaat bij verschillende tuinzaken aanschaffen.

Wij wensen u een schone en mooie zomer!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top