Wat gaat u kijken tijdens de kerstdagen?

Wat gaat u kijken tijdens de kerstdagen?

Misschien zult u deze kerst wat meer thuis zijn als andere jaren. Er is deze kerst helemaal niet zo veel te doen naast een lekkere wandeling buiten. Het is dan ook wel lekker om met een dekentje voor de tv te kruipen en te genieten van de heerlijke kerstfilms. Waar gaat u naar kijken of heeft u tips nodig voor een leuke film?

Prinses Sissi

Waarschijnlijk kennen de meeste de Sissi films wel. Zo niet dan is het deze kerst hoogtijd om de verschillende films te kijken. Volg het hele verhaal van de prinses wanneer ze met Frans Josef trouwt. Het zijn voor haar onzekere tijden en ze voelt de druk en onzekerheid die de meest vandaag de dag goed herkennen.

Home alone

Een kerst is niet compleet zonder Home Alone. Er zijn verschillende versies van deze film dus u kijkt ook niet elke kerst naar de zelfde film. Elk jaar wordt deze jonge achter gelaten door zijn familie in zijn eigen huis. Wanneer inbrekers dit merken proberen ze ook bij hem in te breken echter heeft hij veel trucjes bedacht om dit te voorkomen.

Love actually

Kijk een heerlijke romantische komedie filmtijdens de feestdagen. In de film volgt u de weken voor kerst met veel ups en downs op het gebied van relaties niet alleen romantisch maar ook familierelaties. Tijdens de kerst zult u zien dat liefde niet alleen bij een partner is maar het overal om u heen.

Kruip lekker voor de tv met een goed kerstfilm.