Now Reading
De leukste rondvaarten in Nederland. Rondvaart TOP 10!

De leukste rondvaarten in Nederland. Rondvaart TOP 10!

Rondvaarten maken door de mooiste natuurgebieden! Speciale arrangementen voor bijvoorbeeld een gezellig dagje uit met de hele familie, vrienden of voor een bedrijfsfeest.

1. Giethoorn rondvaart
Rondvaart in Giethoorn maken? Hier vindt u de leukste dagjes uit om een bezoek te brengen aan dit schitterend dorp in Overijssel. En Giethoorn moet u natuurlijk vanaf het water bekijken dus dan is een rondvaart een absolute aanrader!

Meer weten over de Rondvaarten in Giethoorn?

2. Bossche Grachten rondvaart
Met een Rondvaart in Den Bosch ontdekt u deze prachtige Brabantse stad eens van een hele andere kant. Gezellig met vrienden, familie of collega’s een dagje Den Bosch verkennen? Kies dan eens voor een rondvaart in deze prachtige stad.

Meer weten over de Rondvaarten in Den Bosch?

3. Rondvaart de Biesbosch
De Biesbosch is het prachtige natuurgebied in Brabant en is een uitstekende plek om met vrienden, familie of collega’s een vaart te maken. De Biesbosch moet u absoluut verkennen vanaf het water. Vind hier de leukste groepsuitjes in de Biesbosch.

Meer weten over de Rondvaarten in de Biesbosch?

4. Rondvaart over de Amsterdamse Grachten
Amsterdamse Grachten – rondvaart. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten langs monumenten en door de prachtig verlichte grachten. Geniet van Amsterdam en maak een leuke rondvaart. Kijk hier en maak een keuze uit 1 van deze leuke kant en klare grachtentours.

Meer weten over de Rondvaarten over de Amsterdamse Grachten?

5. Rondvaart door de Rotterdamse Haven
Dé manier om de skyline en de havens van Rotterdam te bewonderen is een rondvaart door de haven. Wat een belevenis om alles op en om het water van zo dichtbij mee te maken. Wie Rotterdam bezoekt ontkomt eigenlijk niet aan een tochtje over het water

Meer weten over de Rondvaarten door de Rotterdamse Haven?

6. Een rondvaart over de IJssel en varen door de Hanzesteden
de IJssel – Hanzesteden. Maak een rondvaart met een stijlvolle rondvaartboot die ruimte biedt aan groepen van 30 tot ongeveer 80 personen. Het schip ligt afgemeerd in de jachthaven van het pittoreske stadje Hattem, waar alle programma’s starten.

Meer weten over de Rondvaarten die varen over de IJssel?

7. Rondvaart Alkmaar
Met uw groepsuitje mee met de rondvaart door Alkmaar en de binnenstad ontdekken met een gezellige stadswandeling waar een gids u meeneemt naar de geschiedenis en de toekomst van de Kaasstad Alkmaar.

Meer weten over Rondvaarten in Alkmaar?

See Also
Met vriendinnen toeren door de Achterhoek

8. Rondvaart over de Friese Meren
Met vrienden, familie of collega’s de Friese meren op en vanuit het schitterende stadje Sneek een onbezorgde rondvaart maken naar Ijlst en gewoonweg genieten van Frieslands mooiste plekjes.

Meer weten over de Rondvaarten over de Friese meren?

9. Rondvaart over de Rijn
De Rijn is een fantastische rivier voor een leuke rondvaart. Kijk snel naar ons aanbod van kant en klare rondvaarten op de Rijn.

Meer weten over Rondvaarten over de Rijn?

10. Een fluisterboot rondvaart
Fluisterboot rondvaart. Geruisloos rondvaren door de prachtige Nederlandse wateren. Met een fluisterboot bestuurt u helemaal zelf de fluisterboot en kunt u zelf bepalen waar u heen vaart.

Meer weten over Rondvaarten met een fluisterboot?

Meer weten over rondvaarten door heel Nederland? Klik hier.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top