Now Reading
Vast kampeeradres zeer populair

Vast kampeeradres zeer populair

Veel Nederlanders, de meesten misschien wel, gaan het liefst op vakantie naar een bekend vast adres: naar een camping, waar zij al eerder waren en waar het altijd erg goed beviel. Geen onvoorziene poespas, niks ingewikkelde verweg-reizen, geen sprongen in het duister of andere avonturen, geen vakantie-stress maar volkomen gelukkig op die gezellige familiecamping waar ze al zóveel jaren komen en waar hun eigen stacaravan staat in de vrije natuur.

Mensen vinden het heerlijk om naar hun vaste, vertrouwde vakantieadres, meestal campings of vakantieparken te gaan. Waar zij heerlijk kunnen genieten en uitrusten en waar de (klein)kinderen onbekommerd kunnen ravotten.

,,Wat wil een mens nou nog meer?” En dat is precies de hoofdvraag!

De reisindustrie besteedt aan categorie vakantiegangers totaal geen aandacht, want die verkoopt liever dure pakketreizen naar de andere kant van de wereld. Kun je tegen iedereen zeggen dat je in Patagonië of Burkina Faso bent geweest! Dat je de mensen daar niet kon verstaan, dat het eigenaardige eten je darmen aldoor in de war stuurde, dat je urenlang in een hobbelbus moest zitten en dat je pas weer uit de vliegvouw kwam tegen de tijd dat de terugreis was gepland, daar hoor je maar weinig over. Je moet er vooral gewéést zijn.

De meeste Nederlanders moeten er niet aan denken: stuur daar maar een ander heen en laat ons nou maar lekker met rust, want er gaat niks boven onze eigen stacaravan in de vrije natuur! Opvallend veel Nederlanders gaan liefst naar hun vaste kampeerplaats in eigen land, waar zij hun eigen recreatieverblijf zoals een stacaravan hebben staan. Daar komen zij helemaal tot rust.

Lees ook
Overwinteren in Europa

Het voordeel van een stacaravan is dat het een tweede huisje is, waar alles aanwezig is wat men nodig heeft voor een perfecte vakantie. Stacaravans zijn tegenwoordig zeer uitgebreid en van alle luxe voorzien. Zo zijn er volledige ingerichte keukens met het nieuwste apparatuur, ruime royale slaapkamers en een grote living.

Voor een perfecte stacaravan, kunt u een bezoekje nemen aan de stacaravanspecialist Lacet – Caravan Centrum Cuijk BV. Zij hebben een ruime uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands stacaravans. De stacaravanspecialist zou u ook kunnen adviseren of er nog vrije kavels zijn, waar u een stacaravan kunt laten plaatsen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top