Now Reading
Den Bosch ontdekken? Check onze aanraders!

Den Bosch ontdekken? Check onze aanraders!

Afgelopen zomer was ik na lange tijd weer eens in Den Bosch en het is en blijft toch een gezellige stad. Er is van alles te doen en te beleven. Mooie winkels, gezellige terrasjes, leuke eettentjes, een gezellig marktplein, de leuke grachtjes die onder de stad door gaan en en ook net buiten het centrum is het een sfeervolle stad met karakteristieke panden en het water met z’n bootjes. Zeer sfeervol!

Wilt u dit jaar Den Bosch ook eens gaan verkennen?

Dan heb ik wel een aantal leuke tips voor u.

Voor de shopfans is het Shopping arrangement een leuke aanrader. U blijft een nachtje slapen midden in het centrum van de stad dus als u uitgeshopt bent kunt u zo het hotel in om lekker te gaan relaxen. Heeft u de volgende dag nog weer zin om verder te shoppen dan kan dat want in Den Bosch zijn de winkels 7 dagen per week geopend. De stad heeft meer dan 100 winkels dus 2 dagen maakt u zo vol.

Den Bosch van een andere kant zien?

Wilt u niet alleen shoppen maar vindt u het ook leuk om de dag van een hele andere kant te bekijken?
Denk dan eens aan een mooie vaart rondom Den Bosch over de Dommel. Deze vaart gaat vanaf mei tot en met september meerdere dagen per week en ook meerdere tijden dus kijk even wanneer u naar Den Bosch wilt gaan en wanneer deze vaart gaat. Reserveert u wel want het aantal plaatsen zijn beperkt. Voor slechts € 10,00 per persoon vaart u al een uur over de Dommel. En wilt u aan boord ook wel een kopje koffie met Bossche bol dan kan dat al voor € 5,50 per persoon erbij geboekt worden.

Vindt u het water leuk maar wilt u zelf het stuur in de hand houden? Dan kunt u ook sloepje huren en met uw groepje zelf lekker gaan varen.

Bourgondisch genieten in Den Bosch!

Tenslotte heb ik nog een leuk avondprogramma om met vrienden, familie of collega’s te doen. Een walking dinner door de stad waarbij u samen met een gids van restaurant naar restaurant loopt en onderweg vertelt de gids uiteraard iets over de stad en met leuke anekdotes komt u zo ook nog wat te weten over Den Bosch.

See Also
Leuke uitjes voor op de Veluwe

Dit zijn slechts een paar tips wat u allemaal in Den Bosch kunt doen. Wilt u het totale aanbod bekijken dan vindt u hier alle bijna 75 arrangementen. Daar kunt u ook nog weer een combi zelf in maken dus de mogelijkheden zijn zeer divers.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om het juiste uitje voor uw uitstapje naar Den Bosch te plannen?
Neem dan gerust contact op met onze uitjes specialisten en bel 088-5405805.

Veel plezier in Den Bosch.
Howdoe
Christel

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top