Now Reading
Bent u toe aan Nederlandse romantiek?

Bent u toe aan Nederlandse romantiek?

Er komt altijd een moment waarop we zin hebben in een romantisch film. We kunnen lekker op de bank zitten met een dekentje en ons goed voelen door een van deze films. Nou kunt u ook kiezen voor een Engels talige film maar Nederlandse romantische films blijven het beste om naar te kijken. Ik heb een aantal op een rijtje gezet wat zeker de moeite waard is om naar te kijken.

F*ck de liefde

Deze Nederlandse film speelt zich af in het tropische Curaçao. Lisa zit midden in een scheiding met Jack en ze zitten er allebei even door heen. De vriendinnen nemen Lisa mee op sleeptouw naar Curaçao waar het allemaal begint. Ze genieten van het leven gaan uit en ontmoeten leuke mannen. Volg het hele verhaal van Lisa maar ook van haar ex jack tijdens deze romantische film.

Verliefd op Cuba

Bij deze film zoeken ze ook een mooie vakantiebestemming namelijk Cuba. De dochter van Loes woont namelijk in Cuba. Ze wist echter niet dat ze een Cubaanse vriend had waar ze nu mee gaat trouwen. Ze vertrekt naar Cuba om bij het huwelijk te zijn maar niet alles loopt op rolletjes. Zelf ontmoet ze ook een leuke man maar wat moet ze hiermee als ze zelf binnenkort weer naar Nederland vertrekt? Met deze film krijgt u alsnog een beetje het vakantie gevoel.

Zwaar verliefd!

Isa is een succesvolle dierenarts die in haar werkt zelfverzekerd is maar daar buiten absoluut niet. Ze is onzeker over haar lijf en de liefde. Ze redt het leven van een labrador Bo die een chocoladevergiftiging opgelopen heeft. Het baasje Ruben is haar enorm dankbaar en Isa valt al snel voor de knappe man. Dan besluit ze het roer helemaal om te gooien, ze gaat sporten en valt af om die ene man voor zich te winnen.

De Matchmaker

Chris reist heel de wereld over om prachtige foto’s te maken voor zijn werk als stockfotograaf. Echter zijn de opdrachten schaars en hij kan niet langer rondkomen. Marja zijn moeder is ook jarig dus hij besluit weer terug te komen naar huis. Eenmaal thuis heeft hij iets nieuws gevonden namelijke een promo voor een datingsite. Zijn moeder kan wel wat liefde gebruiken en hij besluit een filmpje te maken zonder dat ze het weet. Het is een online hit en veel mensen reageren en sturen brieven aan zijn moeder. Marja besluit toch mee te gaan want het liefste wat ze wilt is weer tijd doorbrengen met haar zoon.

See Also
Familiespellen

Weg van Jou

De stadse Evi die in Rotterdam woont hoopt voor haar werk over geplaatst te worden naar een internationale stad zoal Rio de Janeiro. Dit plan valt echter helemaal in duigen want ze wordt naar Zeeuws-Vlaanderen gestuurd. Ze valt hier helemaal uit de toon en kan het de Zeeuwse taal maar niet goed begrijpen. De schipper Stijn helpt haar op weg om haar toch een beetje thuis te voelen in Zeeland. Zal ze bij Stijn in Zeeland blijven of vertrekt ze weer naar Rotterdam naar haar vriend Lennaert?

Een avondje bank hangen wordt met deze films een stuk leuker.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top