Now Reading
Vrouw wil romantische date met Valentijn

Vrouw wil romantische date met Valentijn

Mannen, opgelet! Valentijnsdag komt er weer aan. Koop iets romantisch voor je vrouw, want een kwart van de Nederlandse vrouwen is teleurgesteld als haar partner niets doet aan Valentijnsdag.

Dit blijkt uit een onderzoek van een online kaartenwinkel. Voor dit onderzoek werden 1.000 Nederlanders ondervraagd. In tegenstelling tot de vrouwen, verwacht slechts 13 procent van de mannen iets van zijn geliefde op 14 februari.

Vrouwen vinden deze datum belangrijker dan mannen. Ruim 60 procent van de vrouwen moet haar partner aan deze dag helpen herinneren. Mocht hun partner wel aan deze dag denken worden ze het liefst verrast met een romantische date of een bos bloemen.

Mannen daarentegen willen het liefst gewoon seks (31 procent). Voor 9 procent van de samenwonende koppels eindigt de dag hier dan ook mee. Voor de niet samenwonende koppels is dit ruim 25 procent. Dit is dan misschien ook een van de redenen dat Valentijnsdag populairder is bij koppels die niet samenwonen. Bijna driekwart van de deze groep viert dit jaar Valentijnsdag.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top