Now Reading
Zó koop je leuke cadeautjes

Zó koop je leuke cadeautjes

Als opa of oma wil je je kleinkinderen natuurlijk graag verwennen. Een cadeautje op zijn tijd, zomaar tussendoor, moet dan ook zeker kunnen. Wat zijn leuke cadeautjes voor je kleinkinderen en waar moet je op letten als je ze iets wil geven?

Wensen
Als het gaat om cadeautjes die je voor een verjaardag of voor Sinterklaas geeft, is het handig om naar verlanglijstjes te vragen. Kinderen hebben vaak hele specifieke wensen. Koop je dus zomaar iets, dan bestaat de kans dat dit iets is wat zij misschien niet zo graag zouden willen hebben. Houd je je aan een lijstje met wensen, dan kun je je kleinkinderen nóg blijer maken.

Leeftijd
Let ook zeker op de leeftijd als je iets leuks voor je kleindochter of kleinzoon wilt kopen. Vaak staat er een leeftijd op de doos van bijvoorbeeld een spel, die aangeeft voor welke leeftijdsgroep het speelgoed bedoeld is. Koop je iets waar ze nog te jong voor zijn, dan is dit uiteraard niet erg leuk voor het kind. Koop je iets waar ze te oud voor zijn, dan vinden ze het vaak kinderachtig.

Vraag advies
Vraag de ouders om ideeën, zo kun je inspiratie op doen. Zij kennen hun kinderen tenslotte het beste. Zo kun je het kind nog meer verrassen met een passend cadeau. Ook handig is het om in geval van kleding en ondermode van V&D die je cadeau wil doen, de maat op te vragen bij de ouders.

Ideeën
Leuke cadeautjes voor je kleinkinderen kunnen zijn:

  • Voor jongens: Lego, auto’s, dieren zoals dinosauriërs of insecten en computerspellen
  • Voor meisjes: poppen, Barbie’s, make-up setjes en hobbydozen
  • Cadeautjes die voor zowel jongens als meisjes goed zijn, zijn onder andere voorleesboekjes, computerspelletjes, bordspellen of verkleedsetjes.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top