Now Reading
Wim de Bundel: Geven is leven. Woensdag 14 april online lancering

Wim de Bundel: Geven is leven. Woensdag 14 april online lancering

Op 14 april wordt een hartverwarmend boek gelanceerd dat mede is geïnspireerd op het gedachtegoed van Bibian Mentel (1972-2021), een uitzonderlijke vrouw die een voorbeeld is voor ons allemaal. Een deel van de opbrengst gaat naar haar levenswerk: de Mentelity Foundation.

De foto van Bibian Mentel op de cover staat symbool voor de strekking van het boek: Geven is leven. Wim de Bundel deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt de lezer mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij ontdekte de kracht van het geven op meerdere niveaus: gas geven, betekenis geven, hart & ziel geven.

Geven is leven is een management- en inspiratieboek ineen. Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei?

Geven is leven bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos hebben meegewerkt – dankzij het goede-doelkarakter van het boek.

Geven is leven is niet alleen een boek, maar ook een website. Met een team van optimisten willen we jou inspireren en het jou makkelijker maken om te geven. Zo vind je op de website tal van voorbeelden om te geven, inspirerende blogberichten en het lied Geven is leven.
Daarnaast vind je op de website ook alle extra’s terug die dit boek jou te bieden heeft. Zo kun je via de QR-codes naar muziek luisteren, twee documentaires bekijken en een exclusief interview lezen met Barack Obama.

Wim de Bundel was twaalf jaar directeur Marketing en Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Hij is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.

Boeklancering op 14 april

Op woensdag 14 april van 16:00 tot 17:00 wordt Geven is leven online gelanceerd vanuit een studio in Utrecht. Sander de Kramer gaat in gesprek met Wim de Bundel en prominente sporters en artiesten uit het boek, zoals atlete Susan Krumins en het muzikale cabaretduo Spruijt & Opperman. De boeklancering wordt belangeloos mogelijk gemaakt door DenkProducties en Central Studios. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona is live aanwezigheid van journalisten toegestaan. Van ieder boek dat wordt besteld via gevenisleven.nl gaat 5 euro naar de Mentelity Foundation.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top