Now Reading
Tips voor een leuke sinterklaasavond

Tips voor een leuke sinterklaasavond

Sinterklaas is een van de leukste feesten van het jaar. De leuke intocht met de boot van sinterklaas en alle zwarte pieten. Alle kinderen zijn vrolijk en willen graag pepernoten uit de zak van de zwarte pieten. Een echt genot voor jong en oud!

Hoe zorg je voor een leuke sinterklaasavond?
Bij sinterklaas denk je meteen aan pepernoten en chocoladeletters. Al het lekkere eten dat bij sinterklaas hoort mag op sinterklaasavond niet op tafel ontbreken. Koop een grote zak pepernoten en breek chocoladeletters in stukjes. Deze kun je in een kommetje op tafel zetten, waar iedereen vervolgens van kan pakken.

Sinterklaas vieren doe je misschien wel met je kinderen of zelfs kleinkinderen. Er zijn genoeg sinterklaasliedjes die iedereen kent. Zet ’s avonds gezellig een sinterklaas cd op en zing mee met zijn allen!

Surprises
Voor het daadwerkelijk sinterklaasavond is kun je natuurlijk leuke surprises maken met zijn allen. Kies wel voor een surprise die niet te moeilijk is en waar uren tijd in gaan zitten. Zorg dat je er zelf ook plezier in hebt om het te maken. Knutselen is ten slotte voor jong en oud. Uiteindelijk gebruik je je mooie surprise op sinterklaasavond om iemand blij te maken met jouw cadeautje.

Met de kinderen kun je een sinterklaas kleurplaat inkleuren voor de pakjes er zijn. Het is gezellig en de kinderen zullen hierdoor wat minder ongeduldig worden omdat ze moeten wachten op alle cadeaus.

Voorbereiding
Voor een gezellig sinterklaasavond hoef je dus niet enorm veel voorbereidingen te treffen. Zet wat kaarsjes en lekkers op tafel en begin met het uitpakken van cadeaus. Dit zal gegarandeerd een gezellige en leuke avond worden!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top