Now Reading
SERIE TIP: QUEEN CHARLOTTE

SERIE TIP: QUEEN CHARLOTTE

SERIE TIP: QUEEN CHARLOTTE

Heeft u wel eens gehoord van de serie Bridgerton of heeft u deze zelfs al gekeken? De spin-off van de Bridgerton serie genaamd Queen Charlotte is nu te zien en zeker het kijken waard.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

In het bruisende universum van de populaire Netflix-serie Bridgerton heeft een van de meest boeiende personages haar eigen verhaal gekregen. “Queen Charlotte: A Bridgerton Story” werpt een fascinerend licht op het leven en de achtergrond van Koningin Charlotte, een sleutelfiguur in de wereld van Bridgerton. Deze opwindende nieuwe serie neemt ons mee naar het hart van het koninklijke hof en biedt een dieper inzicht in de complexiteit van dit iconische personage.

Het verhaal speelt zich af in de 17e en 18e eeuw, waarin Charlotte de onbekende koning George van Engeland trouwt en zo zelf koningin wordt.  Aangezien het een handelsovereenkomst is die haar broer maakt is dit volledig tegen haar zin in. Toch weet de koning haar te charmeren met hem te trouwen, maar blijkt uiterlijk niet alles te zijn.

Het is een verhaal van een episch liefdesverhaal die u moet zien.
Tip: Heeft u de eerste 2 seizoen van Bridgerton nog niet gezien kijk deze dan eerst. Er zullen namelijk verhaallijn terugkomen in het verhaal van Queen Charlotte.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top