Now Reading
Mannen! Let op wat je tegen vrouwen zegt

Mannen! Let op wat je tegen vrouwen zegt

Dik laten voelen. Dat is het ergste wat een man een vrouw aan kan doen. Daarnaast wordt het ook niet gewaardeerd als je een vrouw zegt dat ze er moe uitziet. Hieruit blijkt ook weer dat de Nederlandse vrouw heel erg ijdel is.

Dit blijkt een enquête onder 500 vrouwen die is gehouden door een paintball-organisatie. Als een vrouw de vraag krijgt wanneer ze uitgerekend is terwijl ze helemaal niet zwanger is, dat is het ergste wat je haar kan vragen. En ook al vraagt een vrouw of ze een dikke kont heeft in die bepaalde broek, zeg altijd ‘Nee’.

Niet alleen dingen over haar uiterlijk zijn ergerlijk voor de vrouw. Ook ‘ik zei het toch’ horen ze liever niet van de man. Ook het aanbieden van hulp tijdens het parkeren is niet een al te slimme zet. Acht procent van de vrouwen hoort ook liever niet de opmerking: ‘Je begint steeds meer op je moeder te lijken’.

Waar mannen sommige van deze opmerkingen als grapje zien, wordt dit door de vrouwen niet altijd gewaardeerd. Dus mannen, let soms een beetje op je woorden.

Of ben jij meer de man die zijn vrouw verwent met een lekker weekendje weg?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top