Now Reading
Leuke en tactische kaartspellen voor volwassenen

Leuke en tactische kaartspellen voor volwassenen

Leuke en tactische kaartspellen voor volwassenen

Speelt u graag kaartspellen en wilt u een keer iets anders proberen? Dan hebben wij voor u twee leuke en tactische kaartspellen voor volwassenen.  Beide spellen zijn te spelen vanaf 2 personen en vereisen een goed geheugen, tactiek en geluk.

Leuke en tactische kaartspellen voor volwassenen

Phase 10

Een kaartspel dat u kunt spelen met 2 tot 6 spelers. Phase 10 is ontworpen door de makers van UNO. Het is een uitdagend kaartspel waarbij u als doel heeft om als eerste alle tien de fases uit te spelen. U kunt een ronde halen door met de fase waar u in zit op tafel te komen. Liggen de andere spelers op tafel en heeft u nog kaarten in uw hand dan mag u deze kaarten bij de fases van de andere spelers aan leggen.  Iedere ronde is het de bedoeling om met uw fase op tafel te komen en uw hand leeg te spelen. Heeft u als eerst alle kaarten weggespeeld? Dan bent u de winnaar van een ronde. De duur van het spel is afhankelijk van het aantal waar u mee speelt. Met meerdere spelers duurt het  langer voordat er een winnaar is en fase 10 is behaald.

Beverbende

See Also
Familiespellen

Bent u op zoek naar een kaartspel dat u gemakkelijk wegspeelt? Dan is Beverbende de geschikte keus. Het is een vernieuwend spel voor jong en oud waarbij tactiek, een goed geheugen en geluk een grote factor spelen.  Iedere speler krijgt 4 kaarten gedekt voor zich die gelijk staan aan strafpunten. Van deze kaarten mag u er  maar twee bekijken. Onthoud deze goed, wat er kan gewisseld worden. Bent u aan de beurt dan trekt u een kaart van de stapel, die u niet aan de andere spelers laat zien. Op de kaart staat een getal van 0 tot 9 of een actie die u kunt uitvoeren. Met de actiekaarten kunt uw eigen kaarten bekijken of zelf ruilen met andere spelers. Denkt u de minste strafpunten te hebben dan roept u Bever. Alle spelers mogen de kaarten nu open leggen en tellen de minpunten bij elkaar op. Heeft u de minste minpunten dan wint u deze ronde. U kunt meerdere rondes spelen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top