Budget menu:
Voorgerecht:
– Keuze uit 2 verschillende soorten soep, geserveerd met stokbrood met kruidenboter
Hoofdgerecht:
– Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
– Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
– Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum
Nagerecht:
– Koffie of thee
Prijs: € 18 p.p.
Basis menu:
Voorgerecht:
– Rundercarpaccio met truffeldressing
– Gebraden kalfs-rollade met tonijnmayonaise
– Huisgemaakte tomatensoep
Hoofdgerecht:
– Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
– Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
– Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum
Nagerecht:
– Dame Blanche
– Aardbeienijs met aardbeiensaus
– Koffie met een likeurtje naar wens
Prijs: € 22,40 p.p.
Luxe menu:
Voorgerecht:
– Vis duo met garnalen, zalm en cocktailsaus
– Rundercarpaccio met truffeldressing
Hoofdgerecht:
– Gamba’s Pil Pil met look, peper en limoen
– Hollandse biefstuk met pepersaus
– Salade gerookte zalm met kappertjes, rode ui en een dille dressing
Nagerecht:
– Aardbeienijs met aardbeiensaus
– Kletskoppen met hazelnootijs
Prijs: € 28,60 p.p.
Het luxe menu is uit te breiden naar een 4 gangen-menu. U krijgt dan een heerlijk kopje huisgemaakte soep tussendoor.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.