Now Reading
Huishoudbeurs 2013

Huishoudbeurs 2013

Deze week zitten de treinen weer vol met groepen vrouwen die een dagje de nieuwste snufjes voor het huishouden gaan uitproberen. Van 16 t/m 24 februari staat de Amsterdam Rai weer vol met stands van allerlei soorten producten en organisaties. Van grote tv-zenders tot populaire Nederlandse artiesten, ook dit jaar zijn ze allemaal weer te vinden bij dit grote evenement.

Wat is er allemaal te doen op de Huishoudbeurs? De beurs is opgedeeld in verschillende thema’s, waar weer allerlei verschillende producten en activiteiten te vinden zijn.

Bij Festival Fantastique kun je je laten verrassen met optredens van diverse A-artiesten. Dit jaar nieuw bij Festival Fantastique: laat jezelf verwennen met een heerlijke infrarood voetmassage bij de Wellnessboerderij of ga even lekker dansen bij de Stille Disco van Skyradio.

Beauty & Fashion gaat in op de uiterlijke en innerlijke verzorging van het lichaam. Dit wordt steeds belangrijk voor de vrouw van.

In het segment ‘Home Sweet Home’ is alles te vinden op het gebied van interieur, tuin en huishouden.

Fashion – Shop ’till you drop, alles op het gebied van mode, zoals leuke aanbiedingen, echte koopjes en de laatste trends.

Bij Family Fun vind je het SBS 6 Paviljoen met onder andere spetterende optredens van diverse artiesten en samen koken met bekende SBS 6-gezichten.

De nieuwste huishoudelijke snufjes worden gepresenteerd bij Home – Shop ’till you drop.

See Also

Naast een huishoudelijke activiteiten is koken voor veel mensen ook een hobby geworden. Bij Food & drinks kun je lekkere nieuwe producten proeven en proberen.

Naast je toegangskaart voor de huishoudbeurs kun je voor €5,- een toegangskaart kopen voor Woman Inc. In een van de hallen in de Amsterdam RAI vind je een unieke mix van inhoud, cultuur, beleving, muzikale optredens, talkshows, workshops, ontmoetingen, netwerkcafé, speedcoaching, cabaret en theater.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top