Now Reading
Geen appels meer met peren vergelijken!

Geen appels meer met peren vergelijken!

De afgelopen tijd ontstaan er steeds vaker discussies over aanbiedingen die er gedaan worden voor de kortere vakanties. De prijzen van vakantiehuizen worden op allerlei verschillende manieren aangeboden, waardoor het steeds lastiger wordt om te zien of u nu echt de juiste aanbieding heeft.

Met VaPZo is dit verleden tijd! Vapzo maakt de prijzen inzichtelijk, omdat de prijzen die op deze site worden aangeboden inclusief alle bijkomende kosten zijn. U vergelijkt dus appels met appels en op deze manier weet u ook of uw aanbieding de beste is. Op dit moment vergelijkt VapZo de prijzen van meer dan 350 vakantieparken. Vakantieparken waar de vergelijkingen op van toepassing zijn, zijn onder andere Landal, Roompot, Center Parcs, Molecaten, Sunparks, Hogenboom en Libéma. Het aanbod op de site wordt continue uitgebreid.

Naast de transparantie in prijzen heeft VapZo ook nog iets nieuws namelijk de Alert Service. Deze handige zoekservice van VapZo helpt het meest voordelige vakantiepark te vinden. Het aanmelden is geheel gratis en verplicht tot niets. En natuurlijk kan deze op elk gewenst moment worden afgemeld. Gebruikers worden op de hoogte gehouden van de prijsontwikkeling van de vakantieparken die voldoen aan de opgegeven wensen. Zo kunnen gebruikers eenvoudig bepalen welk vakantiepark het meest voordelig is of voldoet aan alle wensen.

Een voorbeeld: Selecteer Weekend, daarna Nederland, 4 personen en kies voor Center Parcs, stel dan een Alert in door te klikken op “Blijf op de hoogte”. U krijgt nu altijd de goedkoopste weekendjes weg van Center Parcs in uw mailbox die geschikt zijn voor 4 personen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de zoekresultaten te groeperen per park. Dus bent u een fervent Center Parcs of Roompot bezoeker dan krijgt u de aanbiedingen van deze parken in één overzicht. Binnenkort kunt u op de site ook regionaal zoeken via een kaart waarop alle vakantieparken worden weergegeven. Behalve de vakantieparken zijn op Vapzo ook de leukste bezienswaardigheden rondom een gekozen park te bekijken.

See Also
zakkenrollers

Kortom niet alleen het weekendje weg zelf is leuk, maar ook het plannen van uw uitje wordt een leuke en makkelijke bezigheid, waarbij u weet dat u niet teveel betaalt en u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor meer informatie: Vapzo.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top