Now Reading
Fietsvakantie Zeeland

Fietsvakantie Zeeland

fietsvakantie zeeland

Fietsvakantie Zeeland

Zeeland is een heerlijke plek om even tot uzelf te komen. De wind door uw haren en de frisse zeelucht ? doen u laten genieten van deze provincie. Het is een prachtige plek om fietsend te gaan ontdekken. Diverse natuurgebieden met slikken, schorren, duinen en dijken wisselen elkaar af. Daarom is het dan ook niet gek dat er jaarlijks duizenden mensen naar deze trekpleister komen voor een heerlijke fietsvakantie Zeeland. Wij bieden u diverse betaalbare fietsarrangementen in Zeeland aan waar u alleen maar van kunt genieten. U vertrekt vanuit het strandhotel per fiets te omgeving in. Nadat u een actieve dag op de fiets heeft gehad, bent u weer van harte welkom in het hotel voor een heerlijk diner ? en een comfortabele overnachting. Even helemaal tot rust komen doet u aan de Zeeuwse kust.

Wilt u alles lezen over een Fietsvakantie in Zeeland? Bekijk dan het mooie artikel op Recreatief.nl

Mooie reviews over een fietsvakantie Zeeland

”Wij hebben heerlijk gefietst door de duinen van Zeeland, met een fiets van het hotel. Deze was prima! De andere dagen hebben we een bezoekje gebracht aan Renesse en hebben we een heerlijke strandwandeling gemaakt.”

”Zo ontzettend genoten van de prachtige omgeving in Zeeland. Zeker een aanrader en we komen graag nog eens terug!”

‘We hebben de omgeving verkend en het was prachtig! We hebben groen gezien, maar ook zee gezien. Wij vonden dit een erg leuke combinatie. Eenmaal terug in het hotel hebben we lekker uitgerust en genoten van het diner!”

Lees ook
helm dragen op uw e-bike

Met fietsende groet,

Kayleigh Stark
Vijftigplus.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top