Now Reading
De Nacht van DJ Shine and the Soulmates

De Nacht van DJ Shine and the Soulmates

Felle blouses, wijde broekspijpen, spiegelbollen, weergaloze muziek, glitter en de revival van de grootste artiesten van de jaren ’70 en ’80. Dit alles zijn dé elementen van het grootste feestspektakel dat u ooit heeft meegemaakt.

Tijdens de "Big Jump" keert u samen met de andere gasten rechtstreeks terug in het swingende verleden van Saturday Night Fever en Disco Inferno. Dit is het rijk van DJ Shine, de plek waar het heden en verleden elkaar omarmen, dit is BOOGIE WONDERLAND!!!
En als DJ Shine eenmaal aan de knoppen staat van zijn "Peace Powered" disco-machine, is er nog maar een mogelijkheid; Trek de plateauzolen aan en "Dance till you drop". Want DJ Shine laat ze allemaal voorbij komen alsof ze nooit zijn weggeweest. The Wheater Girls, The Doors, The Bee Gees, ABBA, Boney M., Donna Summer, Earth Wind and Fire, Sisters Slegde en nog veel meer.

Dit superfeest in Noord-Holland is inclusief:

  • Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken op de kamer in Hotel Zuiderduin
  • Na het inchecken op uw, van alle gemakken voorziene kamer, kunt u genieten van de faciliteiten in dit 4-sterren hotel, een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad, even uitwaaien en een wandeling maken op het strand. De tijd is even aan u zelf.
  • Tegen de avond wordt u met de VIP-Coach vervoerd naar Bob’s Party Palace Uitgeest. Hier vindt een voor u onvergeteljke avond plaats. Om ca. 01.00 uur bent u weer terug in het hotel.
  • De volgende ochtend kunt u gezamenlijk gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet.

Prijs: € 130 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Het arrangement is inclusief vervoer en compleet verzorgd.

Toeslag voor een 1 persoons kamer is € 20.-
Minimum aantal personen: 10.

Lees ook
Vriendenuitje op de Veluwe

De prijs van dit superfeest in Noord-Holland is geldig tot en met 31 december 2014.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top