Now Reading
Boek een golfvakantie naar Florida

Boek een golfvakantie naar Florida

Golfen in Florida, het is een unieke ervaring die u eigenlijk eens meegemaakt moet hebben. Het aantrekkelijke klimaat maakt Florida tot een geliefde golfbestemming, maar natuurlijk mag ook de gastvrijheid in deze Amerikaanse staat niet vergeten worden. Bovendien worden er in Florida regelmatig professionele golftoernooien gehouden.

178519969Wat maakt golfen in Florida zo bijzonder?

Wist u dat er in Florida meer dan 1.400 golfbanen te vinden zijn? De golfbanen zijn veelzijdig. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een bos- of heuvelbaan, maar een golfbaan met waterpartij is ook mogelijk. Enkele mooie golfbanen in Florida zijn Port Charlotte Golf Club en The Golf Club at Magnolia Landing. Beide golfclubs beschikken over een golfbaan met 18 holes.

Het fijne aan Florida is dat er geen golfvaardigheidsbewijs nodig is. Zolang u zich aan de regels houdt die er gelden omtrent het golfen, kunt u golfen waar u maar wilt.

Uw verblijf tijdens een golfvakantie

Wanneer u een golfvakantie boekt, wilt u natuurlijk zo luxe en comfortabel mogelijk overnachten. Er zijn diverse golf resorts te vinden in Florida. Een aantrekkelijk golf resort waar u kunt verblijven is Doral Golf Resort and Spa in Miami.

176796659Wat kost golfen in Florida?

De prijzen voor golfbanen kunnen in Florida sterk uiteen lopen. Bij sommige banen kunt u al voor 30 dollar terecht, maar bij de keuze voor een populaire golfbaan kan de prijs snel oplopen. Indien gewenst kunt u in Florida ook voordelig golfspullen aanschaffen.

Lees ook
handbagage

Boek voordelige vliegtickets online

Het is zeker de moeite waard om vluchten te vergelijken. U hoeft namelijk niet het volle pond te betalen voor een vliegticket naar Florida. Kies er daarom voor om de prijzen van de vliegtickets zoveel mogelijk met elkaar te vergelijken.

Een golfvakantie naar Florida kunt u met uw partner boeken, maar misschien is het ook wel leuk om met meerdere mensen op vakantie te gaan. Er zijn zijn vast vrienden die maar al te graag met u meewillen om deze unieke golfervaring samen met u te beleven.

Bron afbeeldingen : thinkstockphotos.com

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top