Now Reading
Appeltern in herfstkleuren

Appeltern in herfstkleuren

dinsdag 1 oktober 2013 – donderdag 31 oktober 2013

Mooiste seizoen

Vaak wordt ons “gevraagd wanneer is jullie tuin nu op z’n mooist?”.
In het verleden antwoorden wij dan dat in juni het groen het meest groen is en de meeste bloemen bloeien. Maar tegenwoordig geven we alleen nog maar als antwoord; “Appeltern is altijd mooi en al helemaal als de zon schijnt”. En eigenlijk klopt dat antwoord ook helemaal, want iedereen heeft zo zijn eigen favoriete seizoen.

Herfst

Toch is er bij velen een groeiende voorkeur voor de herfst. De bladkleuren, de volmaakte rijkdom aan bessen, de volledig uitgegroeide grassen en het fantastische licht dat de nog bloeiende vaste planten een extra dimensie geeft.

Een maand lang toont ons park haar herfstkleuren. Daar hoeven we zelf niet veel voor te doen. Maar we gaan Moeder Natuur wel een handje helpen… we ‘componeren’ herfstdecoraties. We gaan aan de slag met groenten en fruit. We laten pompoenen ‘spreken’ en goochelen met gekleurd blad.

We koesteren de nazomer en geven alle ruimte aan paddenstoelen, egels en meer wat kruipt en sluipt onder het bladerdek. Graag laten we u genieten op overdekte en beschutte plekjes waar de zon en andere warmtebronnen u zullen verwarmen zolang als u wilt.

See Also
Met vriendinnen toeren door de Achterhoek

Dahlia collectie

Nieuw dit najaar is onze rijke collectie Dahlia’s. De Dahlia bloeit als vanouds tot het echt gaat vriezen. Voor ons een aanleiding om die doorbloeiers veelvuldig aan te planten. Dankzij Kwekerij Bakker & Kobessen kunnen we u dit jaar tientallen verschillende soorten laten zien.

Wilt u meer weten over de Appeltern in Herfstkleuren?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top