Now Reading
AANRADER! 3-daags Kerstarrangement aan zee

AANRADER! 3-daags Kerstarrangement aan zee

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Het hotel
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. Ook in 2013kunt u dus weer volop genieten en bent u verzekerd van een zorgeloze en ontspannen kerst.

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

See Also
Familiespellen

Meer weten over deze geweldige aanbieding: 3-daags Kerstarrangement aan zee?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top