Now Reading
WIN WIN WIN!

WIN WIN WIN!

Ergert u zich aan die steeds meer opkomende rimpels in uw gezicht? WIN NU Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème en ervaar hoe u in enkele minuten de zichtbaarheid van uw rimpels kunt verminderen.

Hoe ouder u wordt, hoe meer kraaienpootjes en lachrimpels u in de spiegel ziet. Voor veel vrouwen is dit een doorn in het oog. Daarom is er nu van Olaz een dagcrème die de zichtbaarheid van rimpels direct vermindert.

De belangrijkste ingrediënten van de Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème zijn:

Optische micro-fillers. Een combinatie van microscopische deeltjes in drie verschillende groottes. Lijntjes en rimpels worden hiermee opgevuld.
Peptamide Y6. Een biopeptide onttrokken aan de fermentatie van gist en helpt de vochtbarrière van de huid te verbeteren.
Niacinamide. Helpt de weerstand van de huid te verhogen en helpt zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, maar reduceert ook rode plekjes.
Peptides. Verstevigt de huid en houdt deze elastisch.
Olaz Intensieve moisturizer. Hydrateert de oppervlakte van de huid.
Provitamine B5 en vitamine E. Hydrateert en verzorgt de oppervlakte van de huid.

Lees ook
statisch haar

Om deze prijs te winnen stuurt u een mailtje naar contest@vijftigplus.nl met daarin waarom u vindt dat juist u deze Olaz Regenerist Rimpel Ontspannende Dagcrème moet winnen. Vergeet in het mailtje niet uw adres te vermelden, zodat we weten naar wie we de prijs moeten opsturen. De actie loopt tot dinsdag 11 juni 12.00 uur. De winnaar wordt via Facebook en per mail op de hoogte gebracht.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top