Win een Frissebips reisbidet en ga schoon het nieuwe jaar in

Win een Frissebips reisbidet en ga schoon het nieuwe jaar in

(of krijg hem cadeau bij aankoop van een GROHE Sensia Arena douchewc)

De magie van een nieuw jaar brengt ook vernieuwde energie met zich mee om te kijken of er dingen zijn die anders of beter kunnen.
Goede voornemens zijn prachtig, maar hoe zorg je ervoor dat zo’n goed voornemen ook ècht een goede gewoonte wordt?

Het onderlichaam reinigen met water is zo’n gewoonte dat we bij Frissebips graag ondersteunen. Steeds meer mensen raken namelijk overtuigd van deze nieuwe vorm van welzijn op het toilet. Maar er zijn ook nog mensen die nog niet de voordelen van het reinigen met water kennen of geprobeerd hebben.

Voor die mensen geven we 5 x een Frissebips reisbidets t.w.v. € 24.95,-per stuk weg zodat men eens kan ervaren hoe fijn het is het onderlichaam te reinigen met water.

Meedoen is simpel.
Wil je kans maken op één van de 5 reisbidets? Laat dan in een reactie op Facebook weten waarom je dit goede voornemen ook graag zou willen. Uit alle reacties zullen we op 31 januari 5 winnaars kiezen die zichzelf kunnen gaan reinigen met water.

Mocht je al een stap verder zijn en een elektrische douche wc overwegen, dan is de GROHE Sensia Arena een goede keus. Je krijgt bij aankoop van een Sensia Arena douche wc ook een reisbidet gratis. Zo kun je hygiënisch en comfortabel het nieuwe jaar in! Tijdelijk met € 100,- cashback.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: