Now Reading
Weekendje weg? Ga naar Maastricht.

Weekendje weg? Ga naar Maastricht.

Maastricht is een van de mooiste steden van ons land. Als je door de oude smalle straatjes van het centrum loopt waan je je in het buitenland. Het heeft tal van leuke plekjes en terrasjes langs de Maas. Wij beschrijven voor jou even kort de hotspots van Maastricht, zodat er geen twijfel meer mogelijk is dat dit de perfecte stad is voor een weekendje weg.

Zoals al gezegd heb je het idee dat je in het buitenland zit als je door de oude smalle straten van het centrum loopt. Het centrum is daarentegen niet alleen heel erg mooi om te zien, maar een heerlijke plek om uitgebreid te kunnen shoppen. Tijdens zo’n dag zijn er in het centrum tal van leuke terrasjes om even tot rust te komen en te kunnen genieten van het stadsleven om je heen.

In Maastricht is ook sterrenrestaurant Beluga gevestigd. Een maaltijd in dit restaurant is een echte beleving. Het is natuurlijk wel belangrijk op tijd te reserveren. Daarnaast vind je in het centrum ook nog sterrenrestaurant Toine Hermsen. Ook hier moet je zeker zijn als je wilt genieten van een geweldige maaltijd.

Met een rondvaart over de Maas zie je alle mooie plekjes van Maastricht. Maastricht is een stad met een grote geschiedenis en dat straalt het ook uit. Je kunt er ook voor kiezen mee te gaan met een gids die op je alles over deze geschiedenis zal vertellen.

Lees ook
Romantiekaandekust.nl

Kijk hier voor leuke aanbiedingen voor een weekendje Maastricht

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top