Now Reading
Wat gebeurt er met uw social media accounts nadat u overlijdt?

Wat gebeurt er met uw social media accounts nadat u overlijdt?

Als ik terugdenk aan mijn dierbaren die overleden zijn, dan denk ik graag terug aan alle mooie momenten die ik met hun meegemaakt heb en niet aan alle zaken die wij na het overlijden nog moesten regelen. Hierbij denkt u waarschijnlijk meteen aan een uitvaartverzekering, uw spullen en geld. Het klinkt misschien gek, maar heeft u al eens gedacht aan wat er gebeurt met uw social media accounts? 

Door de ontwikkelingen die de laatste jaren plaatsgevonden hebben is de kans groot dat een groot deel van uw leven op internet terug te vinden is. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, LinkedIn, E-mail, Pinterest, Instagram en al uw andere online accounts. Maar wat gebeurt er op het moment dat u overlijdt?

De kans is groot dat u hier zelf nooit aan gedacht heeft en er niemand is die de wachtwoorden van uw verschillende accouts weet. Om het uw nabestaanden later wat makkelijker te maken om uw accounts te verwijderen is er de Account-Closer app. In deze app kunt u al uw accounts zetten en hier de gegevens benoemen die nodig zijn om uw accounts te verwijderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw wachtwoorden. Plaatst u uw wachtwoorden liever niet online, dan is het ook mogelijk hier aan te geven waar de contactpersoon, die u zelf aanstelt in de app,  uw wachtwoorden kan vinden.

See Also
Genieten in Giethoorn - 3 SUPER uitjes

Voor nu een kleine moeite om al uw accounts in te zetten, maar voor uw nabestaanden scheelt het later veel tijd. Tijd die zij waarschijnlijk liever steken in het verwerken van het verlies. Bekijk en download hier de Account-Closer app

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top