Now Reading
Wandelen in Twente – TOP 3

Wandelen in Twente – TOP 3

Twente, de parel van het Oosten

Wist je dat het heel goed toeven is, daar in het oostelijke deel van Overijssel? Dat is toch die regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen? Dat klopt! Daarom kun je tijdens het wandelen in Twente ook zo goed van de natuur genieten. Wandel langs de mooie landschappen en koop verse eieren bij de boer aan huis. Maar Twente heeft veel meer. Ontdek bijvoorbeeld de Twentse steden en dorpen, waar je evenveel bijzondere winkels tegenkomt als goede restaurants.

Wandelen in Twente – TOP 3

Wandelen in het prachtige Twente – 3 daags arrangement
Een paar kilometer ten westen van Hengelo, ligt Delden. Het stadje Delden in de Hof van Twente ligt in het landgoed Twickel ligt temidden van de mooie natuur. Je kunt op het landgoed Twickel zo’n 150 boerderijen, de Noordmolen, museumboerderij de Wendezoele en andere mooie bezienswaardigheden bezichtigen. Het Landgoed Twickel is een prachtig natuurgebied dat Delden volledig omringt. Tijdens dit driedaagse wandelarrangement verblijf je in een gastvrij hotel waar bij aan alles is gedacht. Zo geniet je in de ochtend van een heerlijk ontbijtje en in de avond van een culinair driegangen diner.

3-daags Wandelarrangement – Ontdek de schoonheid van Twente
Dit heerlijke landgoed ligt net buiten Lattrop, een rustiek dorpje in het noordoosten van Twente, onderdeel van de gemeente Dinkelland. De omgeving wordt gedomineerd door het Twentse coulisselandschap, waarin ongerepte natuur en agrarische grond elkaar harmonisch afwisselen. De prachtige omgeving nodigt als vanzelf uit om het landleven op een stijlvolle manier te beleven. Wat dacht u van een wandeling door verscholen zandpaden en langs authentieke boerderijtjes? Zo beleeft u het gevoel van stijlvol landleven. Uitkijkend over de weilanden kunt u hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes.

3-daags Wandelarrangement in Twente en overnachten in een sfeervol hotel
Tijdens dit arrangement verblijft u in de bruisende stad Enschede, maar niet te midden van de drukte. De omgeving van het hotel biedt je het beste van twee werelden. Op korte afstand van het hotel vindt je het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij. Breng een bezoek aan het 800 jaar oude Twentse landgoed Hof Espelo. Op dit landgoed komen natuur en cultuur samen.

See Also
Heerlijke uitwaai TIPS voor de winter

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top