Now Reading
Waarom zou u gebruik maken van een Smartwatch

Waarom zou u gebruik maken van een Smartwatch

Smartwatch

Een horloge is om de tijd af te lezen. Het gebruik van een horloge kan heel praktisch zijn. U weet altijd hoe laat het is daarnaast is het ook nog eens een mooi sieraad om uw pols. Steeds meer Nederlanders zijn bezig met hun gezondheid. Hoe leuk is het om uw  horloge te combineren met een sport tracker. Een smartwatch is een horloge en sport tracker in een. Waarom zou u gebruik maken van een smartwactch?

Activiteiten worden automatisch gemeten

Een smartwatch meet al uw dagelijkse activiteiten. Is uw doel om 5000 stappen per dag te zetten? Dan kan de automatische stappenteller u dagelijks hier bij helpen. Veel smartwatches houden daarnaast uw hartslag, calorieverbranding en slaapkwaliteit bij. Op de fiets naar de supermarkt? Uw smartwatch zal het ritje registreren waardoor u later kunt terugkijken hoeveel kilometer u bijvoorbeeld per maand heeft gefietst.

U bent goed bereikbaar via uw Smartwatch

Een smartwatch is bijna altijd gekoppeld aan uw mobiele telefoon. U kunt zelf instellen hoe bereikbaar u via uw horloge wilt zijn. Wilt u appjes via uw horloge ontvangen? Als u gebeld wordt mag de watch dan trillen? Zeker als u uw mobiel in de tas gooit kan het soms handig zijn om al snel te zien wie er een berichtje stuurt of wie u belt.

Altijd de mogelijkheid om te betalen

Lekker aan het wandelen en zin in een kop koffie langs de route? Wanneer u uw smartwatch koppelt aan uw bankpas heeft u altijd de mogelijkheid om via de pin contactloos te betalen. Ideaal wanneer u uw portemonnee niet bij u heeft.

See Also
zwemmen

Navigeren met uw Smartwatch

Een weekendje weg en een mooie hardlopen route lopen? Bij sommige horloges is het ook mogelijk om uw route in te laden. Uw watch zal u vervolgens de weg wijzen. Nadeel is dat een horloge natuurlijk een redelijk klein scherm heeft, het voordeel is dan weer dat uw uw smartphone niet de hele tijd vast hoeft te houden.

Een smartwatch kan een goede aanvulling zijn op uw gezonde levensstijl. U kunt kiezen voor een mooi design waardoor het op een normaal horloge lijkt. Keuze stress? Bij veel horloges kunt u wisselen van bandje. Hoe leuk is het om  uw watch af te stemmen op uw outfit.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top