Waarom u voor lenzen moet kiezen

Waarom u voor lenzen moet kiezen

Heeft u ook last van wat minder goed zicht? Dit is helemaal niet vreemd. Namelijk 6 op de 10 Nederlanders is namelijk bril of contactlens dragend? Dit betekent dat meer dan de helft vroeger of later een bril moet om alles scherp te blijven zien.

Maar kiest u dan voor een bril of toch liever voor contactlenzen. Vaak is makkelijk om beide te hebben. Zo is het in sommige gevallen gewoon net even wat sneller om uw bril op te zetten, maar ook het dragen van contactlenzen kan u veel voordelen bieden.

Zo heeft u meer bewegingsvrijheid met contactlenzen. Een bril kan in de weg zitten bij bijvoorbeeld het beoefenen van sport. Hardlopen met een bril is vaak niet prettig. Met contactlenzen is dat geen probleem.

Ook kunnen contactlenzen zorgen voor een beter zicht. Bij het dragen van een bril kan het nog wel eens zijn dat er vervelende spiegelingen zijn bij zonnig weer. Ook kunnen brillen gemakkelijk beslaan bij wat vochtiger weer.

Tot slot kan het ook een cosmetische overweging zijn. Vindt u dat een bril u niet staat dan zijn lenzen ook een uitkomst. Er veranderd immers niets aan uw uiterlijk.

Overweegt u ook wensen aan te schaffen kijk dan eens op Lens2day.nl

 

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: