Now Reading
Vrouw van 50+ gelukkiger dan ooit

Vrouw van 50+ gelukkiger dan ooit

Veel vrouwen schreeuwen het liever niet van de daken als ze vijftig worden, het blijft toch een lastige leeftijd. Maar uit onderzoek is gebleken dat vrouwen boven de vijftig zich beter voelen dan ooit. Ze geven aan zich gelukkiger, levendiger en avontuurlijker dan ooit te voelen.

Zowel op relationeel als seksueel gebied geven de vijftig-plussers aan dat dit beter is dan toen ze jong waren. Ze steken meer tijd in hun relatie en genieten veel meer van de seks dan vroeger.

Ze blijven hier, ondanks dat ze misschien een jaartje ouder worden, ook nog zeker hun best voor doen. Ze staan ’s ochtends nog net zo lang voor de spiegel als vroeger en hechten nog steeds waarde aan ‘matchend’ ondergoed.

De vijftig-plussers van nu zijn al lang niet meer zoals hun ouders. Ze hebben andere normen en waarde. Veel vijftig-plussers geven dan ook dat zij vaak verkeerd worden neer gezet in de media. Vijftig klinkt veel ouder dan dat deze plussers zich daadwerkelijk voelen. Ook voelen ze zich vaak onbegrepen door verschillende kledingmerken die zijn gericht op op de vijftig-plusser.

Lees ook
statisch haar

Ben jij een trotse vijftig-plusser en wil je er op je best uit zien? Gun jezelf dan een heerlijk beautyarrangement!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top