Now Reading
Vriendinnen High Tea uitje in Montferland

Vriendinnen High Tea uitje in Montferland

Vriendinnen High Tea uitje

Tijd om er even met vriendinnen een nachtje op uit te trekken? Wij hebben een mooi arrangement samengesteld met overnachting, ontbijt en een heerlijke High Tea. Dus is het tijd om even bij te praten? Dan is dit vriendinnen High Tea uitje in Montferland een echte aanrader!

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. Daarnaast heeft u een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug.

De omgeving van onze B&B

De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor fietsers en wandelaars. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken. Dus tijdens dit vriendinnen uitje in Montferland kunt u samen ook nog een lekkers de natuur induiken!

Voor de liefhebbers liggen er diverse routes bij ons klaar om de prachtige Montferlandse natuur te gaan ontdekken.

Lees ook
Romantisch nachtje weg in Valkenburg

Overnachten in het Montferland

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin! Kortom, een heerlijke plek om te verblijven tijdens het vriendinnen uitje.

Beleef samen een heerlijk Vriendinnen High Tea uitje in Montferland!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top