Volledig verzorgde busreizen naar Duitsland tijdens kerst

Volledig verzorgde busreizen naar Duitsland tijdens kerst

Wat gaat u doen tijdens de kerstdagen? Wat dacht u van zorgeloos op vakantie en genieten dichtbij huis? Dat kan met de Jong Intra Vakanties!

Vier met ons de kerstdagen over de grens in Duitsland. Onze excursiereizen met de bus zijn volledig verzorgd. De busreis, reisleid(st)er, overnachting(en) en natuurlijk het kerstontbijt, de kerstlunch en het kerstdiner zijn inbegrepen. Zo geniet u optimaal. Dat vinden wij het belangrijkste. U brengt een bezoek aan sfeervolle kerstmarkten en ontdekt de prachtige natuur die Duitsland u te bieden heeft.

Ga bijvoorbeeld kerstshoppen in Berlijn. Deze 3-daagse busreis brengt u naar de mooiste en bekendste kerstmarkten. De één is nog mooier dan de ander. En vergeet de overheerlijke glühwein niet. Of wat dacht u van kerst in historisch Dresden? Deze reis is al jaren populair in ons veelzijdige programma. U brengt onder andere een bezoek aan de 305 meterhoge Bastei. Een feestelijk kerstdiner staat tijdens de kerstdagen voor u klaar. Bent u een natuurliefhebber? Dan is kerst en Oud & Nieuw in Zuid-Tirol en het Zwarte Woud een prima idee! Uitgestrekte bossen, prachtige meren en sfeervolle stadjes gegarandeerd. Er zijn leuke extra’s in deze busreis inbegrepen, zoals een fakkelwandeling met een schnaps, een uitgebreid oudejaars gourmetbuffet en een afscheidsdiner in Beek.

Wij hebben een ruim aanbod aan kerstreizen in Duitsland. Natuurlijk bieden wij ook kerstreizen aan in andere landen. Kijk voor alle kerstreizen op onze website of vraag naar onze gratis brochure bij uw ANVR reisbureau.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: