Now Reading
Voel je veilig met een beveiligingscamera

Voel je veilig met een beveiligingscamera

Ondanks het feit dat Nederlanders zich de afgelopen tijd weer wat minder onveilig voelen is de angst om bijvoorbeeld betrokken te raken bij een terroristische aanval nog steeds niet weg. Ook in ons eigen huis kan het gevoel van onveiligheid ineens opkomen. Dit omdat er bijvoorbeeld in de nabije omgeving is ingebroken of doordat je zelf een nare ervaring hebt gehad met bijvoorbeeld een vreemde bezoeker aan de deur of met bijvoorbeeld online aankopen die niet naar wens zijn verlopen.

Ervaar jij ook wel eens een onveilig gevoel wanneer je alleen thuis bent? Misschien is het dan goed om eens een kijkje in en rondom je huis te nemen om te kijken welke plekken misschien beter beveiligd kunnen worden.

Zitten op alle deuren en ramen goede sloten? Staan er geen zaken in de achtertuin, zoals bijvoorbeeld een prullenbak of tuinstoelen waarmee een inbreker ongezien aan de achterkant uw huis binnen kan gaan. Om deze punten op te lossen kunt u eens een goede slotenmaker uitnodigen die uw sloten controleert en waar nodig nieuwe sloten monteert. Ook is het aan te raden om op plekken die uit het zicht zijn van bijvoorbeeld buren of voorbijgangers een beveiligingscamera op te hangen.

Lees ook
zichtbaarheid politie

Vaak heeft het zien van een beveiligingscamera vaak al het effect dat de inbreker op zoek gaat naar een ander object en anders heb je in ieder geval beelden van de inbreker die je weer kunt overdragen aan de politie wanneer er ingebroken is. Wil jij je huis ook beveiligen met een camera kijk dan eens op Videofrank voor de mogelijkheden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top