Now Reading
Vlieg-busreizen: het beste van twee werelden

Vlieg-busreizen: het beste van twee werelden

Reizen is heerlijk: het maakt u rijker en het is ontspannend. Tenminste, als alles goed geregeld is dan. Er komt namelijk best wel wat kijken bij het maken van een reis. Het boeken alleen al kan een heel avontuur zijn! Natuurlijk weet u zelf het best welke manier van reizen goed bij u past. U pakt waarschijnlijk niet meer zo snel uw backpack om in 3 maanden tijd Azië op de bonnefooi te gaan ontdekken. Iets van de wereld gaan zien, dát wilt u nog wel. Maar dan wel graag inclusief gemak en comfort. Verre bestemmingen zijn aanlokkelijk, maar met de bus is de reistijd dan weer zo lang. Of toch niet? Maak kennis met: de vlieg-busreis!

Wat is een vlieg-busreis?

De naam zegt het eigenlijk al. Een vlieg-busreis is een reis die u maakt met zowel het vliegtuig als met de bus. De vlieg-busreis is ideaal als u een wat verder gelegen bestemming wilt bezoeken, maar hier niet eerst urenlang voor onderweg wilt zijn. U stapt daarom in het vliegtuig om te vertrekken naar het beginpunt van de rondreis, om hier opeenvolgend in de bus te stappen om uw reis te vervolgen.

De voordelen van een vlieg-busreis

Natuurlijk profiteert u tijdens een vlieg-busreis van de voordelen van een georganiseerde groepsreis. Parkeren, entreegelden, restaurantkeuzes en hotelkeuzes zijn allemaal al voor u geregeld. Daarnaast krijgt u de hele reis professionele reisbegeleiding van iemand die het gebied op zijn of haar duimpje kent.
Overweegt u een vlieg-busreis te maken? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • De luxe van een korte reistijd
  • Uitgerust aan uw reis beginnen
  • Een prachtige rondreis zorgvuldig samengesteld
  • Maximaal comfort tijdens uw reis
  • Professionele reisbegeleiding
  • Persoonlijke service van uw eigen chauffeur

Kortom: tijdens een vlieg-busreis ontbreekt het u aan niets en kunt u ontspannen genieten van uw welverdiende vakantie!

Inspiratie voor vlieg-busreizen:

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top