Now Reading
Verkopen witte muren nou echt beter?

Verkopen witte muren nou echt beter?

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Vaak wordt gezegd dat witte muren uw huis beter zullen verkopen. Dit is niet altijd het geval, ik zal u een aantal tips geven waar u op kunt letten als uw huis in de verkoop gaat.

Kleur in uw huis

Soms kan het juist helpen om wat kleur in uw woning aan te brengen. Als alles wit is kan het wat onpersoonlijk overkomen en met een beetje kleur kunnen mensen helemaal verliefd worden op uw huis. U hoeft niet gelijk uw hele muur in een knalkleur te schilden maar hier kunt u ook wat subtiel in zijn. Zo kunt u al voor wat kleur zorgen door accessoires of maak een muur een lichte kleur. Kies daarbij voor één lichte kleur en houdt het een beetje neutraal. Door te veel kleur kan het wat rommelig ogen.

Houd het neutraal

Naast het feit dat u best wat kleur mag gebruiken is het wel belangrijk om het ook een beetje neutraal te houden. Er komen dan meer mensen op het huis af en ze kunnen zelf een invulling geven aan het interieur. Je geeft de mensen zo dus de ruimte om zich al wel thuis te voelen maar ook om ze inzichten te geven hoe het zou kunnen als ze in uw huis wonen.

Houd het licht

Voor de meeste mensen is voldoende licht in huis erg belangrijk. Heeft u grote ramen dan zal dit een voordeel zijn maar ook bij kleine ramen kunt u zorgen voor veel licht. Het licht zorgt er ook voor dat een kamer extra groot lijkt dus u kunt hier van twee dingen profiteren. Als u zelf hele donker muren heeft kan het de kamer kleiner maken en zorgt het ook nog eens voor minder licht in uw huis. Als u één donkere muur heeft zal dit geen groot probleem zijn maar heeft u dit in het hele huis doet u er verstandig aan om toch te schilderen. Potentiële kopers zullen zich sneller aangetrokken voelen en u zult meer kijkers hebben.

See Also

Potentiële kopers

Het belangrijkste is om aan de potentiële kopers te denken. Als u weet wat voor mensen naar een woning zoeken dan is het verstandig om het huis een klein beetje hier op aan te passen. Verwacht u dat een jong gezin interesse heeft of een wat ouder stel? Bij wat jongere mensen zou u best met wat meer kleur kunnen werken terwijl wat oudere mensen vaak van rust houden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top