Now Reading
Vegetarische spaghetti met groente en geitenkaas

Vegetarische spaghetti met groente en geitenkaas

Ook voor vegetarische gerechten zijn er heel veel verschillende en gezonde opties. In plaats van vleesvervangers zijn er ook een hoop maaltijden zonder vlees die heerlijk smaken. Neem een pittige spaghetti met groente en geitenkaas.

Ingrediënten (4 personen)
300 gram spaghetti
2 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 theelepel tabasco
Ongeveer 15 gram tijm
250 gram verse geitenkaas

Voorbereiding
Snijd de courgette in dunne plakjes en halveer deze. Doe hetzelfde voor de aubergine. Snijd de paprika in dunne reepjes. Ook de tenen knoflook snijd je in dunne plakjes. Gebruik alleen de blaadjes van de tijm en versnipper dit.

Bereiding
Kook de spaghetti zoals beschreven op de verpakking. Ondertussen verhit je een koekenpan om vervolgens de knoflook daar ongeveer 1 minuut in te fruiten. Hierna voeg je hier de groenten aan toe totdat ze beetgaar zijn (na ongeveer 7 minuten). Voeg de tabasco en de driekwart van de tijm toe om de groente verder op smaak te brengen. Waarna zowel de spaghetti als het mengsel klaar zijn voeg je het bij elkaar. Als ‘finishing touch’ verkruimel je de geitenkaas over de spaghetti en voeg je het restje van de tijm toe.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top