Uw huis continu bij de hand dankzij de slimme camera deals bij Gigaset

Uw huis continu bij de hand dankzij de slimme camera deals bij Gigaset

25% korting op alle slimme camera’s

We gaan ‘s ochtends vroeg het huis uit voor het werk, de kinderen komen ‘s middags thuis van school en ‘s avonds gaan we af en toe naar het theater of naar het Italiaanse restaurant om de hoek. Het dagelijkse leven kan behoorlijk chaotisch worden en het wordt al snel moeilijk om alles thuis bij te houden. Met de slimme kleine helpers Gigaset Smart Camera’s, heeft u altijd een waakzaam oog over uw huis – of het nu bij de voordeur, in de tuin of in de woonkamer is. Daarom biedt Gigaset nu 25% korting op de Indoor camera, Smart Doorbell en Outdoor Camera bij partners Coolblue, Bol.com, Expert en op gigaset.com online shop.

Gigaset indoor camera

Even checken of de kinderen veilig thuis zijn gekomen van school. Controleren of in de gang het licht echt uit is. Dat gaat heel eenvoudig met de Gigaset Indoor Camera 2.0. Hij neemt bewegende beelden op in HD-kwaliteit en kan dankzij infraroodtechnologie haarscherpe livebeelden van je eigen huis naar je smartphone sturen via livestreaming, zelfs in het donker. Zo mist u geen enkele beweging en kunt u rustig de chaos van alledag aan. € 159,99  voor € 127,49,  meer info.

Gigaset Video Deurbel

Maak in het vrije halfuur tussen de middag een korte wandeling en de postbode belt net aan bij de voordeur. Dat is geen probleem met de Gigaset Video Deurbel. Het maakt niet uit waar u bent, want met de deurbel kunt u via uw smartphone en zelfs smartwatch zien wie er voor de deur staat en via de intercomfunctie de koerier een verstopplek doorgeven. Stressvrij en ongecompliceerd!
Meer info vindt u hier.

Gigaset Outdoor Camera

Als u de ingang en voordeur al zijn uitgerust met camera’s, ontbreekt alleen de bescherming voor buiten rondom het huis. De Outdoor bewakingscamera’s heeft een afschrikkende werking op inbrekers en de Gigaset Outdoor Camera is voor iedere inbreker direct merkbaar. Het levert real-time bewegende Full HD-beelden en slaat de opname permanent op wanneer het alarm wordt geactiveerd. Details en gezichten zijn altijd goed te herkennen en kunnen helpen bij het oplossen van een inbraak of misdrijf. De Gigaset Outdoor Camera heeft ook een ingebouwde microfoon die kan worden gebruikt om gesprekken in het cameragebied op te nemen en te begrijpen – dit geeft je een goed gevoel van veiligheid. Het loont dus de moeite om even langs de Gigaset online shop te gaan en uw eigen huis veilig en comfortabel te maken. € 199,99 nu voor € 149,99. Meer info

De Gigaset Smart Camera-campagne start op vrijdag 1 april 2022 en loopt tot en met zaterdag 30 april 2022 en is gericht op klanten in Nederland en België. Tijdens de actieperiode krijgen klanten 25% korting bij aankoop van een slimme camera van Gigaset in de online shop* of koop uw camera product via Expert, Coolblue of Bol.com.

* In de Gigaset shop, gebruik de vouchercode “Camera-25” (https://www.gigaset.com/nl_nl/) in de winkelwagen onder “Kortingscodes”. De korting van 25% op de producten Gigaset Camera 2.0, Gigaset Outdoor Camera en Gigaset Smart Doorbell worden direct verrekend. Verrekening achteraf en/of contante betalingen zijn uitgesloten. De voucher is niet cumuleerbaar met andere kortingen. De vouchercode is geldig van 01-04-2022 t/m 30-04-2022 en is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Gigaset