Now Reading
Uitgelicht: Overnachten in Pousadas tijdens deze 10-daagse Portugal Fly Drive

Uitgelicht: Overnachten in Pousadas tijdens deze 10-daagse Portugal Fly Drive

Overnachten in Pousadas

De beste manier om kennis te maken met de rijkdom van de Portugese cultuur, historie en tradities is met een verblijf in de schitterende en vaak indrukwekkende pousadas.

In de jaren 40 van de vorige eeuw besloot de Portugese regering de “Pousadas of Portugal” in het leven te roepen. Dit had als doel om een groot aantal historische en cultureel belangrijke gebouwen te behouden door ze om te bouwen tot vaak luxe hotels. Veel Pousada hotels zijn voormalige kloosters, paleizen of kastelen, die volledig zijn gerestaureerd met behoud van het traditionele karakter uit vervlogen tijden en gecombineerd met hedendaags comfort en luxe.

De Pousadas zijn kleinschalig van opzet. Persoonlijke service en gastvrijheid behoren dan ook tot de standaard “faciliteiten”. In een pousada ben je echt te gast. Ook culinair kom je niet te kort: in de meeste pousadas staan de heerlijkste streekgerechten op de kaart. En vergeet de wijnkaart niet te bekijken…

Met je eigen huurauto reis je tijdens deze ontdekkingsreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Portugal. Je overnacht onderweg in stijl en luxe in vijf van de mooiste pousadas van het land. Daarnaast is elke pousada een overheerlijk diner bij de prijs inbegrepen.

Bekijk & boek bijvoorbeeld deze prachtige reis 10-daagse Fly Drive Portugal en Slapen in Pousadas!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top