Now Reading
Uit TIP: Happy Spirit Days

Uit TIP: Happy Spirit Days

Op 15, 16 en 17 juni organiseren wij de Happy Spirit Days: een kleinschalig, charmant festival vol grote namen.

Onze eerste editie was zo’n succes dat we vol inspiratie aan de slag zijn gegaan met de Happy Spirit Days 2018. Het beloven weer drie dagen vol zin, zon en happiness te worden, met sprekers van formaat en het kleinschalige karakter dat je van ons gewend bent.

Charmant festival met diepgang
Stel je voor: een sfeervolle boerderij – plus kleurrijke tuin – waar je je kunt onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie, muziek, healthy food en meer. Bijzondere ervaringen in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in het boerderijgras. Op het charmante boetiekfestival Happy Spirit Days zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leven in balans. Dat betekent niet dat dit een festival voor gevorderden is. Integendeel. Juist ook als je nog helemaal niet aan yoga, mindfulness of meditatie doet, is dit een uitstekende introductie.

Het programma
Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – het programma van de Happy Spirit Days 2018 is bekend! De grootste succesnummers van vorig jaar zijn er weer bij, maar je ontmoet ook andere bekende en nieuwe sprekers.

Lees ook
Giethoorn verkennen

Klik hier voor meer informatie over de Happy Spirit Days!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top