Now Reading
Tweede Kamerverkiezing, heeft u uw keuze al gemaakt

Tweede Kamerverkiezing, heeft u uw keuze al gemaakt

Tweede Kamerverkiezing

17 maart 2021 is de Tweede Kamerverkiezing waarbij u kunt stemmen op een van de 37 partijen. Het zal vooral in het teken staan van de coronacrisus en de wereldwijde pandemie. Heeft u al een keuze gemaakt of zit u nog te twijfelen?

Stemwijzer

Wat heel erg kan helpen bij het bepalen van uw keuze is de stemwijzer. Deze site kan u helpen om een goede keuze te maken en om te kijken welke partij het meeste aansluit bij uw mening. Dit gaat vooral over wat partijen beloven in de verkiezingstijd. Zo hebben ze 30 stellingen op een rij gezet waarbij u aan kunt geven hoe u er over denkt. Bent u het er mee eens, oneens of heeft u hier wellicht geen mening over. Aan het einde van de 30 stellingen kunt u nog extra aangeven welke onderwerpen u het belangrijkst vindt. Daarnaast kunt u ook aangeven welke partijen u in de resultaat mee wilt nemen. Zijn dit de zittende partijen of wilt u het resultaat zien van ze allemaal?

Stemmentracker

Wil je specifiek weten wat elke partij gestemd heeft op een van de stellingen? Dan kun je dit zien via de stemmentracker. Ze laten een stelling zien waarbij u zelf ook aan kunt geven of u het eens, oneens of geen mening hierover heeft. Aan het einde van de 30 vragen komt ook hier een uitslag uit maar zo heeft u meer inzicht over wat de partij daadwerkelijk stemt. Bij de vraag kun je ook ‘uitslag stemming’ aanklikken waardoor u kunt zien welke partijen voor of tegen gestemd hebben. Wanneer u op een van deze partijen klikt is er ook een toelichting te zien waarom ze voor of tegen gestemd hebben.

Heeft u uw keuze al gemaakt voor de Tweede Kamerverkiezing?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top