Now Reading
Tuintrends lente 2013

Tuintrends lente 2013

Het is eindelijk maart, dat betekent dat de lente er weer aan komt. Alleen de gedachte aan het warmere weer, de bloeiende bloemen en fluitende vogels maakt al vrolijk. Als het weer iets warmer wordt gaat iedereen weer lekker in de tuin werken. Maar wat zijn eigenlijk de trends van dit seizoen?

Tijdens de lente komen er weer meer mooie bloemen in huis. Bij de lente passen natuurlijk de zachte pastelkleuren. Bloemen in de kleuren lichtgeel, -roze en -groen maken je huis een en al lente uitstralen. 

Daarnaast zijn er door Tuinpromotie Nederland twee stijlen voor de tuin naar voren gekomen.. De ‘Let me glow’-garden en de ‘Be happy’-garden. Wat houden deze trends precies in?

Let me glow garden
Een tuin in deze stijl ziet er strak, natuurlijk en overzichtelijk uit. Door het gebruik van felle kleuren ziet deze tuin er krachtig en energiek uit. Het gebruik van strakke lijnen en basiskleuren als grijs en wit in combinatie met deze felle kleuren brengen een energieke uitstraling in een tuin van rust.

Lees ook
Uw tuinmeubilair beschermen tegen de winter

Be happy gardenvogelhuisjes
Een tuin in deze stijl zit vol met de mooie natuurlijke elementen. Met liefde voor de natuur is  er in deze stijl plek voor het knusse
 gevoel met vogelhuisjes en insectenhotels. Er wordt  hierbij ook veel gebruik gemaakt natuurlijke en ruwe materialen als hout en boomschors. Een tuin die een en al geborgenheid uitstraalt. Deze trend past zowel bij de oude als de jongere generatie. 

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top