Now Reading
top kerstdiner arrangementen met review

top kerstdiner arrangementen met review

Voelt u de kerstkriebels al!?

De kerst komt steeds dichter bij en iedereen heft er weer zin in. Het geweldige kerstsfeer waardoor iedereen vrolijk word en natuurlijk het heerlijk eten. Speciaal voor de mensen die de kerst zo sfeervol en zo culinair mogelijk willen vieren hebben we deze lijst gemaakt. Dit zijn de top kerstdiner arrangementen waar uw voorgangers heel enthousiast over zijn. Lees de arrangementen en de reviews door en klik op de link voor meer informatie.

Deze arrangementen worden door uw voorgangers aangeraden.

Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Koos en Bettie Hooijmans beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!

Showbiz Village Aalsmeer presenteert: de X-mas special van Timemachine de dinnershow
In de prachtige entourage van deze X-mas Special wacht u een warm welkom en beleeft u een onvergetelijke avond waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Onze locatie wordt tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een waar winterwonderland oftewel tot de X-mas special van Timemachine de dinnershow!

Fred Rietbergen beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Prima eten en een leuke goed lopende show en de bediening was uitstekend

Kerst dinnershow Winter Wonder Land
Wilt u voor de kerstdagen in december een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top