Now Reading
Top familie kerstarrangement reviews

Top familie kerstarrangement reviews

Wat is leuker dan kerst met je familie!?

Speciaal voor de families hebben we een selectie van top familie kerstarrangement reviews gemaakt. Het zijn verschillende soorten kerstarrangementen maar wel allemaal even leuk. Uw voorgangers zijn teminste super enthousist over deze top familie kerstarrangementen.

Bekijk de arrangementen en de reviews. Voor meer informatie, foto’s en reviews klik op de linkjes.

Familie kerstbuffet ( zeer uitgebreid ) met super leuke activiteiten in Gelderland
Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

Petra Jansen beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 8
We zijn met een groep mensen gekomen tussen de 2 en de 52 jaar en er was voor iedereen wat te doen. Iedereen heeft zich heel goed vermaakt en het eten was lekker. De bediening was super en ondanks dat het all in was werden de drankjes volop geserveerd.

Nathalie Brummen beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 9
Altijd vriendelijk en leuke activiteiten. Mooie locatie. Maar toch vind ik het belangrijkste dat jullie erg klantvriendelijkheid zijn en dat het buffet goed aangevuld wordt.

Ria Dieren beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 9
Wij hebben daar ons 25 jarig huwelijk gegeven en het was allemaal prima gereld, koffie, thee, cake, drank hapjes, broodjes en koffie als afsluiting. Het was echt top

4-daags Kerstarrangement – Kerst vieren met familie in Drenthe
Vier de Kerstdagen eens buiten de deur. Geen gestress om de boodschappen op tijd in huis te hebben, niet het hele huis vol mensen en niet de halve dag in de keuken hoeven te staan. Laat u lekker verwennen en geniet van heerlijk eten, van de ontspannen sfeer en van de prachtige omgeving.

N. van Duin beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 9
Het was in alle opzichten zeer positief. De kamer was mooi en groot. het eten zag er prachtig uit en was heelijk. Het personeel was erg aardig en goed in hun werk Er was genoeg te doen.

Ton de Brouwer beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 9
In alle opzichten uitstekend hotel: goede prijs kwaliteit verhouding. Bejegening voortreffelijk. Een zorgeloos arrangement.

4-daags Kerstarrangement- Kerst in winters Giethoorn
Met de kerstdagen geen druktes thuis maar heerlijk verwend worden in het gezellige familiehotel in Giethoorn, Overijssel. 4 Dagen er lekker op uit en met Kerst genieten van heerlijke diners, gastvrijheid en gezelligheid. Kom ook kerst vieren in het Venetie van het Noorden.

Anoniem beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 9
Vriendelijk personeel, leuke kamer (met bedstee), eten voortreffelijk! Een aanrader!

Susan Junier beoordeelt dit familie kerstarrangement met een 8
Wij waren met onze schoondochter en (kleinzoon van 11 jaar) op deze locatie en hebben echt genoten van onze kerst. Bedankt dames de Jonge voor die heerlijke dagen

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top