Top 5 E-books voor uw vakantie

Top 5 E-books voor uw vakantie

Lekker in een hangmatje genieten van een goed boek, wie wil dat nou niet. Beschikt u over een e-reader? Dan is de vakantie een goede periode om uw boekenkast van een update te voorzien. Ik geef u 5 tips voor e-books om te lezen tijdens uw vakantie.

1. De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door – Herman Finkes

Herman Finkes is in het theater al hilarisch maar in dit boek tovert om de haverklap een glimlach op uw gezicht. Zijn werk is verzameld in een boek met de meest uiteenlopende grappen. Een heerlijk boek om weg te lezen tijdens uw vakantie.

2. Alles wat ik niet kan zeggen – Emilie Pine

Een boek geschreven door een jonge vrouw die alle taboes naar voren laat komen. Bijna iedere vrouw zal zich herkennen in het verhaal van Emilie. Wees niet bang om af en toe en traantje weg te pinken. Een mooi boek dat veel emotie oproept en vrouwen wakker schut. Een succes debuut van een jonge Ierse schrijfster.

3. Sneijder – Kees Jansma

De onlangs verschenen biografie over Wesley Sneijder is al veelvuldig in het nieuws geweest. De profvoetballer heeft zijn verhaal verteld aan Kees Jansma die er op zijn beurt een mooi biografie van heeft gemaakt. Een aanrader voor de sportfanaten onder ons die graag een kijkje willen nemen in het leven van Wesley Sneijder.

4. Lente Vuur – Suzanne Vermeer

Een dun boek dat lekker weg leest aan het zwembad. Julia’s leven komt op zijn kop te staan wanneer ze tijdens een vakantie in Tsjechië een aanrijding krijgt. Een jonge Tsjechische vrouw raakt door het ongeluk in coma. Maar was dit wel een ongeluk?

5. De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

Dit is het boek voor zelfhulp haters. Leer omgaan met je tekort tekortkomingen en de tegenslagen. Stop met altijd positief zijn. Mark Manson geeft humoristisch de tools om te kiezen waar jij wel en juist niet om geeft.

Alvast veel lees plezier gewenst tijdens uw volgende vakantie.