Now Reading
TOP 5: De leukste weekendjes weg van 2019 voor 2020

TOP 5: De leukste weekendjes weg van 2019 voor 2020

Deze top 5 zijn de leukste weekendjes van 2019. Het jaar is bijna voor bij maar maak u geen zorgen ook voor 2020 zijn deze weekendje weer te boeken. Kijk snel bij een van deze arrangementen en geniet van een verzorgd weekendje met vrienden of familie.

Geniet van de leukste weekendjes van 2019 in het nieuw jaar.

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.
SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet

Met het 2-daagse Golf arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in dit prachtige Kasteel. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.
Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel

Geniet van de rust en de ruimte die het Nationaal Park de Weerribben-Wieden u te bieden heeft. Een volledig verzorgd verblijf in Paasloo van 3 dagen waarbij u de gelegenheid heeft de omgeving te ontdekken. Breng ook een bezoekje aan Giethoorn, dit bijzondere plaatsje, ook wel het Hollands Venetië genoemd, is zeer zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.
Geniet in het Riet – Familieweekend in Paasloo Overijssel

Aan ontspanning is in dit luxe en gastvrije hotel geen gebrek. Geniet van een heerlijke dag op de Wellnessboot waar u niks anders kunt dan relaxen. Stel uw smaakpappillen op de proef met een heerlijk 2-gangen sharing diner. Ga erop uit te voet of per fiets en ontdek de omgeving met de bijzondere fiets- en wandelroutes.
Romantisch genieten in Brabant inclusief Wellnessdag

Tijd voor een gezellig mannenweekend? Wij bieden een op en top mannenuitje aan op de Veluwe. Kies je voor een actief uitje of juist voor een gezellige kroegentocht. Bij ons kan het allemaal!
Super weekend voor mannen met kroegentocht, 4 x 4 of quad challenge parcour & lasergame

See Also
Vakantie-uitgaven 55-plussers stijgen

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top