Now Reading
Top 3 Populairste golfweekendjes van 2019

Top 3 Populairste golfweekendjes van 2019

Bent u al een golfweekend aan het plannen voor 2020.

Neem ook eens een kijkje met de 3 populairste golfweekenden van 2019. Deze arrangementen zijn uiteraard ook voor volgend jaar te boeken. Golf op een van de prachtige golfbanen of kies er voor om 2 dagen te golfen met keuze uit verschillende golfbanen. Kies er voor om te golfen in Limburg, Brabant of ga net over grens in Duitsland golfen.

Ga een weekendje golfen tijdens een van deze populaire arrangementen.

Met het 2-daagse Golf arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in dit prachtige Kasteel. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.
Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel

Net over de grens in het Nederrijn gebied is dit prachtige 4 sterren hotel gelegen. Ontspan in ons hotel en maak kennis met de mooie omgeving, vind tijd voor uzelf.Geef uw golftalent een boost want het hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes.
3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber

U verblijft 3 dagen in dit gastvrije Brabantse hotel en tijdens uw verblijf kunt u 2 keer gebruik maken van een 18 holes greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel. Het hotel ligt in het dorp Made op 5 km van de rand van het schitterende nationale park de Biesbosch.
3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land

Met vriendelijke groet,

See Also
Luxe golfarrangementen in Limburg

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top