Top 3: Kerstarrangementen

Top 3: Kerstarrangementen

Wilt u tijdens kerst er eens lekker op uit. Deze top 3 is speciaal samen gesteld om even helemaal te relaxen met de feestdagen. Ga met vrienden of familie lekker een potje bowlen of ga lekker swingen bij Crazy pianos. Na de heerlijke diners en leuke avond kunt u blijven overnachten om het helemaal compleet te maken.

Beleef de kerst op een van deze TOP 3 locaties.

Dit hotel is dan wel het sportiefste hotel van Nederland, maar met de feestdagen gaat het toch echt 100% om genieten! Hoe jij je laat gaan met Kerst, mag je helemaal zelf weten. Schuif je lekker makkelijk aan bij het kerstbuffet? Of ga je helemaal los op de bowlingbaan, om vervolgens je maaltijd te bereiden in het grillrestaurant?
Jingle Bowls 3-daags Kerst Arrangement met All-Inclusive Bowlen en Grillen

Nog geen plannen met de kerstdagen? Dan biedt het Crazy Kerst aan Zee arrangement uitkomst. Geniet van een overheerlijk swingend kerstdiner in de Crazy Pianos, aansluitend kunt u lekker swingen met live pianomuziek. U sluit de avond af met een overnachting in een hotel in Scheveningen.
Crazy Kerst aan Zee arrangement in Scheveningen

3 dagen genieten in het sfeervolle Zutphen met in het hotel gratis toegang tot de sauna en zwembad faciliteiten. Het hotel heeft veel te bieden maar ook een bezoek aan de mooie Hanzestad mag niet ontbreken.
3-daagse Kerstaanbieding in hanzestad Zutphen

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: