Now Reading
Tips voor een opgeruimde kast

Tips voor een opgeruimde kast

opgeruimde kast

Niet iedereen heeft een hele nette en opgeruimde kast. Als de kast rommelig en niet opgeruimd is zult u de helft ook niet meer kunnen vinden. Kleren zullen vaak ook gekreukeld zijn en nog verder achter in de kast belanden. Hoe kunt u zorgen dat u een mooie opgeruimde kast krijgt?

Lege kast

Het is verstandig om met een lege kast te beginnen. Haal alle kleding uit de kast zo kunt u de kleding goed uit zoeken en de kast goed indelen. Gooi dus niet alles weer op een hoop maar leg de shirts, hemdjes, jurkjes en broeken op een aparte stapel. Zo hoeft u ook minder in uw kast te zoeken wanneer u iets nodig heeft.

Kleding uit zoeken

Het kan natuurlijk zijn dat kleding die u 5 jaar geleden gehaald heeft niet meer in de mode is. Of heeft u het zo vaak gedragen dat het versleten is? Deze kleding blijft u misschien wel leuk vinden maar kunnen nu echt niet meer, tijd om deze weg te doen. Na een tijdje kan het ook zijn dat uw lichaam veranderd is, bent u wat aangekomen of juist afgevallen? Deze kleren zullen dan ook te groot of te klein zijn dus ook deze moeten niet meer terug de kast in.

Lees ook
haren

Efficiƫnt indelen

Kijk ook goed naar hoe u de kast weer in gaat delen wanneer deze nog leeg is. Dingen die u minder vaak aan heeft maar bedoeld zijn voor bijzondere gelegenheden kunt u het beste helemaal onder in of boven in leggen. De kleding die u vaker draagt kunt u beter op de middelste planken neer leggen zodat u deze makkelijker kunt pakken. Vouw de kleren vooraf op en leg ze op de goede stapels, zo kunt u vooraf ook zien welke stapel op de kleine of grote plank moet komen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top