Now Reading
Tips om een verjaardagscadeau persoonlijk te maken

Tips om een verjaardagscadeau persoonlijk te maken

Verjaardagscadeau

Wanneer we niet weten wat iemand wilt hebben komt u vaak aan met een envelop met geld of een cadeaubon. Een verjaardagscadeau kan echter op een veel originele manier waardoor het toch een leuk cadeautje wordt.

Iets lekkers in een potje

In plaats van een envelop met geld te geven kunt u het ook combineren met zijn of haar favoriete snack. Koop een mooi glazen pot en vul dit met marshmallows, m&m’s of biggetjes. U kunt dan een briefje geld er tussen stoppen, afhankelijk wat er in zit natuurlijk. U kunt het ook aan de binnenkant van de deksel vastplakken. Zo heeft u toch een leuk verjaardagscadeau en geeft u nog steeds simpelweg geld cadeau.

Kliederen met gel

Vooral voor de mannen kan dit ook een leuk en vooral grappig cadeau zijn. Voor de gene aan wie u dit cadeau geeft zal er misschien minder blij zijn met het geklieder. U heeft een bierklas nodig waarbij u muntjes onder in het glas kunt doen. Vul dit helemaal op met geel gekleurde gel. U kunt natuurlijk ook de gel er eerst in doen, de muntjes zullen geleidelijk ook naar beneden zakken. Vul het bovenste randje op met watten of wit schuim. Zo geeft u een glas bier cadeau met natuurlijk geld er in.

Herinneringen boekje

Wanneer jullie veel dingen samen gedaan hebben zijn er natuurlijk ook genoeg foto’s. Het kan erg leuk zijn om hier een foto boek van te maken of deze dingen te verzamelen. Denk ook aan bonnetjes of kaartjes van een attractiepark die u hierin kunt plakken. Zo maakt u toch iets bijzonders en vooral persoonlijk verjaardagscadeau. Verzamel alles dus bij elkaar en begin met plakken om het boekje goed te vullen.

Zet uw hobby in

Sommige mensen zijn van zichzelf erg creatief of weten altijd wat te bedekken. Zet uw hobby dan ook in om een leuk cadeau te maken. Haak of brij een leuke sjaal of knuffel of in elkaar. Bent u altijd aan de slag met hout maakt dan een mooi tafel, krukje of iets wat hij of zij kan gebruiken. Zo maakt u iets waar u zelf van houdt en maakt u de ander hier erg blij mee.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top