Now Reading
Tips voor een nog beter seksleven

Tips voor een nog beter seksleven

Een nog beter seksleven, dat willen er wel meer! Misschien heeft u al een goed seksleven, maar wilt u uw seksleven naar een hoger niveau brengen. Bij sommige mensen is de zin in seks om welke reden dan ook afgenomen of de seks lukt niet meer.

Wat kunt u eraan doen om uw seksleven naar een hoger niveau te brengen.

  • Praten, praten en nog eens praten: Omdat mensen helaas niet in het hoofd van een ander kunnen krijgen is het belangrijk om over seks te praten. U kunt bijvoorbeeld in bed met elkaar bespreken wat u wel en niet fijn vindt. Ook zou u tijdens de seks de ander tips kunnen geven over hoe de ander iets kan doen. Denk niet dat de ander dit als negatieve feedback ziet, door aan te geven wat u fijn vindt, kunnen jullie de seks voor elkaar nog lekkerder maken. Vindt u het lastig om over seks te praten, kies dan voor een minder directe vorm. U zou bijvoorbeeld een artikel uit een tijdschrift kunnen knippen of een artikel van internet kunnen halen en dit aan uw partner kunnen laten lezen. Zo kunt u het gespreksonderwerp seks introduceren.
  • Het gaat niet alleen om de seks: Als u in het dagelijks leven kleine ergernissen ondervindt dan kan het voorkomen dat dit een reden is waarom u minder zin hebt in seks. Het gaat immers niet alleen om de seks, maar de hele relatie. Praat daarom met elkaar over wat er in uw hoofd omgaat.
  • Relaties veranderen: Niet goed dat uw seksleven ook veranderd. Zie de verandering van uw seksleven niet als iets negatiefs, maar kijk naar alle nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt.
  • Aandacht en massages: Een beetje aandacht doet wonderen. Dat uw partner of u geen zin in seks betekend niet automatisch dat er niets hoeft te gebeuren. Het kan helpen om de ander wat aandacht te geven. Zeg lieve dingen tegen elkaar, geef de ander een heerlijke voetmassage of ga lekker tegen elkaar aanliggen. Soms veranderd het gevoel van de ander en krijgen jullie toch allebei zin in seks.
  • Dag sleur: Altijd maar hetzelfde? Om ons heen is genoeg inspiratie te vinden. U zou kunnen beginnen door eens seks op een andere plek te hebben, een romantische of erotische film te kijken of seksspeeltjes te gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u altijd weer doen wat u al deed.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top